Support for jobsøgende - Brugerprofil og e-mail

Brugerprofil og e-mail

Klik på spørgsmålet for at få svaret

Jeg ønsker fremover at benytte en anden e-mailadresse. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du skifter e-mailadresse, så er det meget vigtigt, at du opdaterer din profil. Ellers kan IT-Jobindex og virksomhederne ikke komme i kontakt med dig.

For at ændre e-mailadresse, så skal du klikke på "Din side" i menuen. Når du er logget ind, skal du klikke på "Ret brugerprofil".

Derefter skal du vælge "Skift e-mailadresse".

Jeg har glemt mit password. Hvordan får jeg det oplyst?

Vi kan ikke oplyse dit password, men du kan få tilsendt et link, som logger dig ind. Herefter kan du selv ændre dit password.

Klik på "Log ind" i øverste højre hjørne og se under "Har du glemt dit password?".

Kan man oprette flere brugere på samme e-mailadresse?

Vi tillader kun 1 bruger per e-mailadresse. I stedet anbefaler vi, at man opretter en ekstra e-mailadresse.

De fleste e-mail-udbydere giver mulighed for dette. Man kan eventuelt sætte den nye adresse op, så den videresender til den nuværende e-mailadresse, så man slipper for at skulle tjekke 2 e-mail-konti.

Jeg modtager den samme e-mail flere gange. Hvad kan jeg gøre?

Dette problem kan skyldes flere forskellige ting. Den hyppigste årsag er, at du er kommet til at tilmelde dig den samme Jobagent flere gange. Du kan se hvilke Jobagenter, du har sat op, og om du får e-mails fra dem her.

Nogle gange kan det også være, at der er sket en fejl i dit e-mail-program eller evt. på din internetudbyders mailserver (pop3).

Prøv at se, om du har lavet et filter eller en regel i dit e-mail-program, der kopierer e-mailen. Hvis det er tilfældet, så slet denne regel.

Hvis det ikke løser problemet, så kontakt din internetudbyders support.

Jeg bruger Hotmail. Jeg kan ikke åbne de links, jeg modtager fra IT-Jobindex. Hvad er der galt?

Hotmail blokerer links i e-mails, medmindre du fortæller Hotmail, at du har tillid til afsenderen af e-mailen. Det gør du ved at klikke på et link i toppen af e-mailen ved siden af afsenderadressen.

Jeg bruger Hotmail, men modtager ingen e-mail fra IT-Jobindex. Hvad kan der være galt?

Vi oplever nogle gange, at brugere af Hotmail får blokeret IT-Jobindex som afsender af e-mails. Hvis det er tilfældet, vil du ikke modtage nogle e-mails fra IT-Jobindex.

For at tjekke om du har blokeret IT-Jobindex som afsender af e-mails, skal du gå ind under "Indstillinger" (evt. "Flere indstillinger") og finde blokerede afsendere.

En anden mulighed er, at e-mails fra IT-Jobindex havner under folderen "Uønsket". Hvis du samtidig har sat din Hotmail-konto op til at slette uønskede e-mails med det samme, modtager du aldrig e-mails fra IT-Jobindex.

For at tjekke om dette er tilfældet, skal du gå ind under "Indstillinger" og dernæst "Filtre og rapportering". Her kan du vælge, at uønskede e-mails først skal slettes efter en uge, og du kan evt. også vælge et lavere filter mod uønsket e-mail.

Hvis du finder e-mails fra IT-Jobindex under "Uønsket", kan du tilføje IT-Jobindex som en afsender, du har tillid til. Det gør du ved at klikke på linket øverst i mailen ved siden af afsenderadressen eller under "Indstillinger". Da vil e-mails fra IT-Jobindex fremover havne i din indbakke.

Vi har ikke mulighed for at gensende de e-mails, som du måtte have mistet af denne årsag.

Jeg ønsker ikke længere at være bruger af IT-Jobindex. Hvordan sletter jeg min profil?

Hvis du vil slette hele din brugerprofil hos IT-Jobindex, skal du klikke på "Din side" i menuen. Når du er logget ind, skal du vælge "Ret brugerprofil" og derefter "Slet din brugerprofil".

Andre spørgsmål

Skriv til support@jobindex.dk, hvis ovenstående ikke besvarede dit spørgsmål.

Tilbage til support forsiden

Cookies på IT-Jobindex

Vi bruger cookies til trafikmåling og til optimering af hjemmesidens indhold. Der gemmes cookies fra IT-Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Ved at klikke videre på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies. Læs mere om vores cookies.